Naujienos

Mentorių ir rezidentų SPEED DATING

Planuojant kurti naują verslą, o gal pradėjus veiklą kyla įvairių klausimų, tenka susidurti su daugybe iššūkių? Profesionali pagalba šiuose etapuose itin reikalinga. Stiprią mentorių komandą subūrusi Kultūros ir kūrybinių industrijų (KKI) inkubavimo programa, padeda inovatyvioms idėjoms tapti apčiuopiamais produktais ir paslaugomis.

Spalio 21 dieną, 12 val. KUFA kviečia esamus, būsimus programos rezidentus ir visus inovatorius, turinčius kūrybinio verslo idėjų į mentorių ir rezidentų susitikimą „SPEED DATING“, kuris vyks KUFA Galerijoje, esančioje 1 a.
Susitikimo metu mentoriai: Indrė Razbadauskaitė-Venskė, Darius Šoparas, Jonas Meidus, Audrius Gruodis, Alina Vengalytė, Rūta Ūsaitė-Duonielienė ir Indrė Nazarenko dalinsis savo patirtimi, kalbės apie sėkmingai įveiktus iššūkius ir padarytas klaidas, kurias išgirsti yra naudinga ir išties reikalinga kuriantiems verslus.

Kultūros fabrikas tikisi, kad bendroje diskusijoje dar labiau sustiprės motyvacija įgyvendinti savo verslo idėjas, sumažės baimės klysti, o naudingos mentorių įžvalgos pasitarnaus asmeniniam ir profesiniam tobulėjimui.

Pasitikėk patirtimi – sakome kūrybinių verslų inovatoriams, pamatyk kūrybiško verslo ateitį – referuojame mentoriams!
Renginys nemokamas, tačiau būtina registracija: https://bit.ly/3D8jBYQ

Kultūros ir kūrybinių industrijų inkubavimo programos paskirtis – remti pradedančius menininkus ir kūrybinių industrijų verslus, veikiančius scenos menų, kino, dizaino, mados, fotografijos, architektūros srityse sumažinant riziką jų verslo pradžioje, padedant jiems įgauti verslumo įgūdžių bei žinių. Atrinktų kandidatų dalyvavimas programoje nemokamas.

Dalyvauti KKI inkubavimo programoje gali veikiantys nauji kūrybiniai verslai, jauni menininkai ir laisvai samdomi specialistai ketinantys pradėti verslą, esantys idėjos stadijoje, kūrybinių specialybių Klaipėdos mokymo įstaigose besimokantys asmenys, visi turintys kūrybinių idėjų, fiziniai ir juridiniai asmenys.

Plačiau apie programą galite sužinoti internetinėje svetainėje www.kufainkubatorius.lt ir KUFA inkubatorius Facebook. 
 

Mentorių ir rezidentų SPEED DATING