Naujienos

Geriausios verslo ir meno idėjos gimsta kūrybinėse ir įkvepiančiose erdvėse

Klaipėdos miesto centre plačiai duris atvėręs kūrybai, darbui, verslui „Inkubatorius Kultūros fabrikas“ skaičiuoja jau aštuntąjį sezoną.

Rekonstruotame buvusiame tabako fabrike yra moderniai įrengtos net kelios skirtingų paskirčių erdvių zonos: studijos ir bendradarbystės erdvės, salės spektakliams, koncertams, kinui, konferencijoms ir verslo susitikimams.

Kultūros fabriko komanda transformuoja erdves pagal kiekvieno organizatoriaus poreikį. Didžiausioje Kultūros fabriko daugiafunkcėje salėje, talpinančioje 200 žiūrovų, sezono metu vyksta teatro ir šokio spektakliai, koncertai, konferencijos, seminarai ir privatūs šventiniai renginiai. Viena jaukiausių erdvių – Studija 2 A, labiau skirta mokymams, dirbtuvėms, komandų formavimui. Joje komfortiškai jaučiasi iki 40 dalyvių. Konferencijų salėje A, talpinančioje 100 dalyvių, organizuojami seminarai, konferencijos, kūrybinės dirbtuvės, diskusijų forumai, hakatonai, pristatomosios mugės. Visos erdvės vienu metu gali tapti ir vieno didelio renginio namais.

„Nors erdvės yra pritaikytos ir profesionaliems virtualiems susitikimams, labiausiai džiugina, kad erdvėse ir vėl jaučiamas šurmulys. Pastebėjome, kad pas mus organizuojama vis daugiau įmonių komandų formavimo renginių, žmonės pasiilgę tikro bendravimo“, – pastebi Kultūros fabriko vadovė Raimonda Masalskienė.

Rudenėjant visus miestiečius bei miesto svečius Kultūros fabrikas kviečia sugrįžti į Kultūros fabriko kino salę žiūrėti tiek festivalinius, tiek ir repertuarinius filmus. Šiuo metu jau yra rezervuojamos erdvės įmonių kalėdinėms šventėms kino ir teatro salėse užsisakant privatų kino seansą ar spektaklį, nes vertingiausia dovanoti – buvimo drauge ir dalinimosi nuotaikingomis akimirkomis, dovanas.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/bustas/nekilnojamasis-turtas/2022/09/29/news/susitikime-ir-vel-erdves-konferencijoms-seminarams-komandos-formavimo-renginiams-24720808