Naujienos

Verslo susitikimų vieta KUFA stogo terasos darže

Pakeiskite įprastas susitikimų vietas ofisuose, kavinėse ar virtualiose erdvėse ir darbo metu pakvieskite kolegas į KUFA 3 a. stogo terasą. Kurkite ir dirbkite joje! Mėgstate gaminti? Atsineškite užkandžių – surenkite brunch‘ą ar pikniką savo kolegoms.

Vasaros metu Kultūros fabrike veikia 3 a. stogo terasa „Urban Garden“. Tai viena iš KUFA erdvių skirta susipažinti, surasti partnerių ir naujų kolegų. Kiekvienais metais KUFA stogo terasoje išdygsta ir pražįsta nauji augalai, kurie papildo jau ketvirtus metus puoselėjamą  „Urban Garden“ daržą.

Nors pandemijos metu dirbti nuotoliniu būdu tapo įprasta ir patogu, tačiau kviečiame mėgautis vasaros ofisu po atviru dangumi. Palikite miesto šurmulį gatvėms apačioje, atsipūskite su gaiviu vasaros vėju ant stogo. Pakvieskite kolegas iškeisti telefonus ir kompiuterio ekranus į gyvą meet‘ą ir pokalbį.

Patekti į KUFA stogo terasą galite nemokamai, darbo dienomis nuo 8.30 iki 17.00 val. liftu arba laiptais. Rezervuok laiką verslo susitikimui info@kulturosfabrikas.lt arba tel. +37061555452

Susitikime KUFA stogo terasos darže!