Naujienos

Karantino laikotarpiu renginiai nevyks

Nuo lapkričio 7 d. iki lapkričio 29 d. Vyriausybės nutarimu įvestas karantinas ir visoje šalyje patvirtinti griežti reguliavimai. Dalinamės informacija, kaip šiuo laikotarpiu vyks Kultūros fabriko veiklos.

Karantino metu lankytojai pastate nebus priimami ir aptarnaujami, durys visą laikotarpį klientams bus užrakintos. Administracijos darbuotojai darbą vykdys nuotoliniu būdu, susisiekti galima darbo laiku darbo dienomis nuo 8.00 val. iki 17.00 val. 

Dėl Kultūros fabriko renginių organizavimo, darbo vietų nuomos ir kt. klausimų prašome kreiptis kontaktais: tel. Nr. +37061555442 arba el.p. info@kulturosfabrikas.lt .

Kultūros fabrike šiuo laikotarpiu renginiai nevyks, nes Vyriausybės nutarime yra draudžiami visi atvirose ir uždarose erdvėse viešose vietose organizuojami komerciniai ir nekomerciniai kultūros, pramogų renginiai. Su visomis saugumo priemonėmis ir užtikrintomis sąlygomis repetuodami teatrų rezidentai šį metą ketina išnaudoti kūrybingai ir intensyviai ruoštis jūsų priėmimui po trijų karantino savaičių.

Visą informaciją apie atšauktus ar nukeltus ArleKino kino seansus ar teatrų spektaklius galite rasti svetainėje tiketa.lt . 

Dėl bilietų grąžinimo kreipkitės tiesiogiai į Tiketą el. paštu info@tiketa.lt, nurodydami savo bilietų numerį (-ius), vardą, pavardę ir banko sąskaitos numerį. 

Ši planuojama Kultūros fabriko darbo tvarka gali būti pratęsta, jei Vyriausybė nuspręs, kad karantino laikotarpis pratęsiamas. Informaciją visada papildome, tad sekite naujienas, likite sveiki ir iki greitų susitikimų!

Kultūros fabriko administracija

Karantino laikotarpiu renginiai nevyks