Naujienos

KUFA pasitinka rudens pradžią su pikniku

Rugsėjis visoje šalyje pažymi ne tik mokslo metų pradžią, bet ir tampa startu kultūriniams renginiams, naujoms kūrybinėms idėjoms ir projektams. Ne išimtis ir Klaipėdos kūrybinis inkubatorius „Kultūros fabrikas“, rugsėjo 4 d. pradėsiantis aštuntąjį veiklos sezoną. „Kultūros fabrikas“ inkubuoja kūrybinius verslus, organizuoja jaunųjų kūrėjų edukacijas ir skatina moksleivių kūrybiškumą.

Jau visai netrukus, šį sekmadienį, rugsėjo 4 d. 14 val. „Kultūros fabrikas“ kartu su KUFA rezidentais „Taško Teatru“ jus pakvies į pievą, esančią šalia Kultūros fabriko, kur vyks KUFA sezono atidarymas ir mokslo metų pražios šventė. Jūsų lauks linksmybių, žaidimų bei pasirodymų kupinas, visai šeimai skirtas „Žinių piknikas“.

Pikniką triukšmingu pasirodymu pradės „Taško Teatras“, iškart po jo seks klounų teatro studijos „Dulidu“ spektaklis palapinėje, renginį sudrebins Jotvilo Švirino „Afro būgnų“ pasirodymas, šventės metu prabils net pats „Kultūros fabriko“ pastatas.

„Žinių piknike“ laukia ir estafečių turnyras –  „Taško teatro“ aktoriai kvies tapti bulvių skutimo meistrais ir kryžiukų nuliukų pasaulio čempionais. Renginio lankytojai turės galimybę išbandyti savo jėgas šokinėjime su maišu, lankų mėtyme ir vaikiškame boulinge. Bus atskleistos tūkstantmečio senumo slapto Vikingų kubo žaidimo strategijos. Visų estafečių metu bus galima laimėti pakvietimus į rugsėjo 4 d. 17.00 val. „Taško Teatro“ muzikinį spektaklį visai šeimai „Mitai“, kuris bus rodomas „Kultūros fabriko“  daugiafunkcinėje salėje B, iškart po „Žinių pikniko“.

Visai šeimai skirto pikniko metu rengiamos estafetės suburs prasmingam laikui kartu. Ateik ir parodyk, ką sugebi su skustuku, maišu, lanku ar pagaliuku! Ir žinoma, kaip tradiciniuose piknike, kviečiame jus atsinešti užkandžių ir vaišintis kartu prie bendro stalo. Aktoriai jus vaišins savo gamybos teatro virtuvės keptais vafliais.

Renginio dalyviai turės galimybę įsigyti  „Raketos“  užkandžių ir gėrimų Kultūros Fabriko terasoje. Taip pat kviečiame prisijungti maisto prekeivius ir tapti mūsų pikniko dalimi. Susisiekime el.paštu info@kulturosfabrikas.lt arba telefonu +37061555452.

Renginys nemokamas.

Nuotraukų autorė: Eglė Sabaliauskaitė