Naujienos

„Versli Lietuva“ – su verslu ir nuotoliniu būdu

Nuo kovo 16 d. Lietuvoje įsigaliojus karantinui iki kovo 30 d. arba tol, kol bus nuspręsta kitaip, VšĮ „Versli Lietuva“ ir visi įstaigos padaliniai („Startup Lithuania“ ir bendradarbystės centrai „Spiečius“) bei eksporto lyderių programos „Sparnai“ dalyviai dirbs nuotoliniu būdu ir užtikrins sklandų nekontaktinį paslaugų teikimą.

RENGINIAI, PARODOS, SUSITIKIMAI

Apie planuotų renginių verslui ir dalyvavimo tarptautinėse užsienio parodose atšaukimą bei nukėlimą vėlesniam laikotarpiui skelbiama „Verslios Lietuvos“ renginių kalendoriuje: https://www.verslilietuva.lt/kalendorius/ Dėl numatytų individualių susitikimų su klientais ir partneriais „Verslios Lietuvos“ darbuotojai susisiekia pasiūlydami kitą susitikimo formatą arba laiką. Jeigu tai yra būtina veiklos funkcija ir susitikimas būtinas – susitikimo metu užtikrinami būtini saugumo reikalavimai.

TIESIOGINĖS TRANSLIACIJOS INTERNETE

Šiuo verslui itin sudėtingu laikotarpiu esame pasirengę operatyviai suteikti verslui reikiamas konsultacijas ir atsakyti į rūpimus klausimus specialiai tam organizuojamų kassavaitinių tiesioginių transliacijų internete metu. Informacija apie numatomas tiesiogines transliacijas skelbiama „Verslios Lietuvos“ renginių kalendoriuje: https://www.verslilietuva.lt/kalendorius/ . Tiesioginių transliacijų pašnekovai diskusijose dalyvauja individuliai įvertinę visas galimas rizikas, transliacijų metu užtikrinamos visos būtinosios priemonės bei saugumo reikalavimai.

INFORMACIJA VERSLUI VIENOJE VIETOJE

Visa viešai skelbiama verslui aktuali informacija ir atsakymai į dažniausiai užduodamus klausimus nuolat operatyviai atnaujinami specialiai tam sukurtoje „Verslios Lietuvos“ verslo informavimo rubrikoje „COVID-19 aktualijos verslui“: https://www.verslilietuva.lt/analitika/covid-19-aktualijos-verslui/ Visa verslui aktuali informacija taip pat skelbiama Ekonomikos ir inovacijų ministerijos tinklalapyje: http://eimin.lrv.lt/lt/informacija-verslui-del-koronaviruso

KONSULTACIJOS

Kiekvieną darbo dieną įprastomis darbo valandomis į visus verslui rūpimus klausimus nuotolinio ryšio priemonėmis konsultacijas teikia regionų koordinatorės:

Neringa Trinskienė, tel. +370-679-58456, el. p.: n.trinskiene@verslilietuva.lt

Diana Grapskytė, tel. +370-611-32253, el. p.: d.grapskyte@verslilietuva.lt

Indrė Gendroliūtė-Gerulienė, tel. +370-605-14839, el. p.: i.gendroliute-geruliene@verslilietuva.lt

Indrė Kazlauskienė, tel. +370-673-73178, el. p.: i.kazlauskiene@verslilietuva.lt

Sandra Barzdienė, tel. +370-678-60338, el. p: s.barzdiene@verslilietuva.lt

Edita Naidaitė, tel. +370-605-76366, el. p.: e.naidaite@verslilietuva.lt

Agnė Aušrė, tel. +370-684-06115, el. p.: a.ausre@verslilietuva.lt

Konsultacijos taip pat teikiamos paliekant įprasta konsultacijos užklausą internetu: https://www.verslilietuva.lt/uzklausos-forma/

Kilus papildomiems klausimams, maloniai kviečiame rašyti el. paštu info@verslilietuva.lt.

„Versli Lietuva“ – su verslu ir nuotoliniu būdu